Home > Causes > Sponsored Runners > Britt Verstegen’s NYC Marathon

shoe4africa - make the difference!

utrecht-halve-marathon-19-maart-2017
false - 13826

Ik ga dit jaar voor Shoe4Africa de marathon van New York lopen. Een droom voor mij, waarmee ik hopelijk ook anderen kan helpen. Het voelt voor mij als een voorrecht om voldoende middelen en een gezond lichaam te hebben waardoor ik dit kan doen. Dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Precies de reden waarom ik met deze marathon niet alleen mezelf een plezier wil doen maar ook kinderen en hun ouders in Afrika.

Wil je mij en Shoe4Africa steunen?

100% van je gift gaat direct naar de projecten. En geen enkel bedrag is te laag.

Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage!

Meer over Shoe4Africa:

Shoe4Africa is een non-profit organisatie met als motto ‘Geen enkel Afrikaans kind mag sterven’. Shoe4Africa doet dat door kleinschalige, kosteneffectieve projecten op gebied van gezondheidszorg en educatie aan kwetsbare Afrikaanse kinderen en hun ouders te initiëren.

Shoe4Africa heeft momenteel  een kinderziekenhuis in Kenya. Duizenden kinderen ontvangen daar de broodnodige zorg. Moeders en vaders reizen vanuit heel het land naar Nairobi in de wetenschap dat hun kind daar op een goede, efficiënte en respectvolle  manier behandeld zal worden. Het werk van Shoe4Africa gaat nog verder, zo wordt er onder andere gewerkt aan een snellere overdracht van patiënten, betere apparatuur, service én wordt er veel aandacht geschonken aan preventie.

Meer informatie vind je hier https://shoe4africa.org